duminică, 29 decembrie 2013

Cosulete cu oua de prepelite


Ingrediente: felii de paine neagra, unt, branza dupa gust si preferinte, oua de prepelita cate 2 de persoana/portie, sare si piper.
Mod de preparare:
1. Se pune cate o felie de paine in fiecare forma de briose, apoi cate o lingurita de unt in fiecare si cate 2 oua de prepelita sparte, apoi cate un cub de branza, aici se poate improviza dupa imaginatia fiecaruia : rosii cuburi, felii de ardei, ciupercute, etc.Se umple forma de briosa cu ceea ce ne place, dar e important ca oul sa fie pus la final ca sa lege ingredientele.
2. Se dau la cuptor, grilul de sus pentru a se coagula ouale, cam 10-15 minute, apoi se scot si se servesc cu verdeturi: rucola, salata, muraturi, dupa gust.



Pregatite pentru cuptor cosuletele cu oua si branza



Un cuib solo!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Magazine on line