luni, 2 decembrie 2013

Ratatouille la cuptor


Ingrediente: 2 vinete medii crestate pe latime cu tot cu coaja, o ceapa medie, un ardei gras, mare si rosu, un dovlecel taiat felii subtiri, sare, piper, ulei de masline, o rosie tocata cuburi, alte mirodenii:oregano sau thyme, apa calda.
Mod de preparare:
1. Se caleste ceapa in ulei de masline cateva minute si se pune in vasul de gatit pe fundul lui. Se pun vinetele pe care le vom pregati astfel.
2. Se pun feliile de ardei in crapaturile de la vinete, feliile de dovlecei de jur imprejur, se presara piper si sare, oregano, thyme si uleiul de masline peste vinete si se pun la cuptor cu o canita de apa calda.
3. Se lasa in cuptorul preincalzit pentru 20-30 minute pana se vor inmuia toate .
4. Se lasa la racit si se serveste rece.


 Inainte de a fi puse la cuptor ....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Magazine on line