vineri, 27 decembrie 2013

Tarta cu oua de prepelita



Ingrediente: 300 gr de pesmet de paine, 1 ardei rosu si unul verde taiat fidelute, 200 gr cascaval felii, boia de ardei dulce, 1 ceapa rondele, 200 gr de crema branza cu smantana, sare , piper, 100 ml ulei de masline.
Mod de preparare: 
1. Se prajeste ceapa si pesmetul in tigaie, rumenindu-se usor. Se opreste focul si se aplatizeaza pe fundul tigaii amestecul cu o lingura peste care se va pune crema de branza cu smantana si legumele fideluta. Pesmetul va face o crusta si cu crema de branza se va combina rezultand o foaie de clatita mai groasa.
2. Se acopera cu capacul si se lasa 3-4 minute sa se inmoaie. Se adauga ouale de prepelita din loc in loc, eu am pus intr-o tigaie de 24 cm  6 oua de prepelita. Se acopera tigaia si se mai lasa inca 2-3 minute din nou sa se intareasca. Se presara boiaua dulce. Se scot cu o paleta dein tigaie.
3. Se pun pe farfurie si se servesc cu muraturi asortate.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Magazine on line