duminică, 29 decembrie 2013

Tarta pe lipie libaneza


Ingrediente: o lipie mare gata facuta, 100 gr de ciuperci din conserva, 2 felii salam de pui, 2-3 masline negre fara samburi, 100 gr cascaval sau branza, o ceapa mica prajita, 3 oua, 1 lingura faina, sare si piper, 100 ml lapte , ulei de masline. 
Mod de preparare: 
1. Se unge tava cu ulei, se pune lipia in fundul tavii ca sa o acopere in totalitate. Se face un amestec din ouale batute bine, salamul taiat cuburi, ciupercile tocate grosier, branza rasa , faina, laptele, maslinele tocate si se pun in tava peste lipie. 
2. Se da la cuptorul incins  pentru 20 minute, pina se intareste compozitia si lipia devine crocanta.  Se serveste calda. 
Se pot pune dupa gust in compozitie: ardei, rosii, orice alta leguma la alegere... 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Magazine on line