marți, 4 martie 2014

Salata de legume multicolora


Ingrediente: 3-4 buchete de broccoli, un ardei galben, un ardei rosu ,  un ardei verde,  100 gr de ciuperci intregi fierte, ulei de masline, sos de iaurt din 200 ml de iaurt, 2 linguri de maioneza, boia de ardei dulce, sare, piper, patrunjel verde. 
Mod de preparare: 
1. Se fierbe conopida si broccoli si se pun la scurs, broccoli se pune in gheata ca sa nu se schimbe culoarea lui sau apa foarte rece, se dau deoparte la scurs.
2. Se amesteca intr-un castron legumele , conopida, broccoli, ciupercile scurse din conserva, ardeii tocati in cubulete si se asezoneaza cu sare, piper . Deasupra se pune sosul din maioneza si iaurt si o lingurita de boia de ardei dulce.
3. Se serveste rece cu ulei de masline si patrunjel tocat. 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Magazine on line